Literatura

De molt jove vaig guanyar dos concursos de literatura en l’àmbit de Catalunya, un de prosa i l’altre de poesia. Ja mes recentment he guanyat un altre premi, per un assaig.
He estudiat molt sobre l’art d’escriure, a nivell de cursos i lectures personals. Escric des de molt joveneta, quan va semblar evident que se’m donava be.

Actualment soc alumna de l’Aula d’escriptura de La Mercè, a Girona, on visc. Aquest any he publicat el meu primer llibre amb col·laboració amb la il·lustradora Violeta Martínez i Neret Edicions. El llibre es un diari galàctic de confinament. 

Actualment estic escrivint un text de caire autobiogràfic, tot i que força novel·lat, sota el mentoratge de Quim Noguero, professor de l’Aula. Escric en català, la meva llengua materna.

De jovencita gané dos concursos de literatura a nivel de toda Catalunya, uno de prosa y el otro de poesía. Más recientemente he ganado otro premio, por un ensayo.

He estudiado mucho sobre el arte de escribir, realizando cursos y lecturas personales. Escribo desde muy joven, me gusta mucho, me ayuda, y parece ser que se me da bien.

Actualmente, soy alumna del AULA D’ESCRIPTURA del CENTRE CULTURAL LA MERCÈ, en Girona, donde vivo. Recientemente he publicado mi primer libro en colaboración con la ilustradora VIOLETA MARTÍNEZ y con NERET EDICIONS. El libro es un diario galáctico de confinamiento.

Diari de Bord CatalunyaTreck! - Neret Edicions

Ahora estoy escribiendo un texto de auto ficción, con la ayuda del Maestro Joaquim Noguero, profesor del AULA. Escribo en catalán, mi lengua materna.